Europako ekonomi elkarteko hizkuntzen egoera - Basterretxea, Iziar; Goikoetxea, Iratxe; Juaristi, Francisco (Estudios de Deusto, 2015)
I. Inguruko hizkuntzen egoera. II. Euskeraren egoera. III. Azken burutapenak. Bibliografia.